آغاز شبیه‌سازی سفر به مریخ

محققان دانشگاه نورت‌وسترن برای بهبود عملکرد فضانوردان برای سفر به مریخ، این سفر را شبیه‌سازی کردند.

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، نخستین سفر با سرنشین به مریخ ممکن است حدود سه سال طول بکشد. از همین رو محققان دانشگاه «نورت وسترن» تلاش کردند تا با شبیه‌سازی پرواز به سیاره سرخ، به چگونگی عملکرد فضانوردان در یک اتاق بسیار کوچک کمک کنند و راه‌های جدیدی را برای پیش‌بینی و به حداقل رساندن ناسازگاری‌هایی که ممکن است آینده ماموریت به فضا را به خطر بیندازد، پیدا کنند.

براساس گزارش «نیواطلس»، ماموریت سفر به مریخ بسیار متفاوت‌تر از دیگر سفرها است. این سفر نه تنها سال‌ها طول می‌کشد بلکه فضانوردان باید به مدت طولانی در گوشه یک فضاپیمایی که بسیار کوچک است، اقامت داشته باشند و این فضای کوچک را با دیگر دانشمندان سهیم شوند.

گفتنی است؛ بدتر از همه این است که فضانوردان باید به مدت طولانی و بدون هیچ نوع حرکتی در فضاپیما بمانند و تنها به تاریکی مطلق خیره شوند. همچنین تاخیر در ارتباط با زمین و بسیاری محدودیت‌های دیگر باعث ایجاد استرس و مشکلات فیزیولوژیکی فضانوردان می‌شود.

این تیم به سرپرستی «نوشیر کانترکتور» و «لسی دچرچ» این شبیه‌سازی را پیگیری می‌کنند و چگونگی حالت فضانوردان در زمان داشتن استرس، محرومیت از خواب، تاخیر 20 دقیقه‌ای در برقراری ارتباط با زمین و نحوه کنترل ماموریت در چنین شرایطی را مورد بررسی قرار می‌دهند.

طبق این گزارش، این کار با همکاری «آنالوگ تحقیقات اکتشافات انسانی» ناسا در مرکز فضایی جانسون در هیوستون و «SIRIUS» در موسسه مشکلات بیومدیکال روسیه انجام می‌شود.

طبق اعلام دانشگاه نورت‌وسترن، هدف از این شبیه‌سازی، چگونگی کارایی تیم، بهبود عملکرد آنها و جمع‌آوری یک تیم ایده‌آل است.

این مطالعه جدید که در 15 فوریه 2019 آغاز شد از فضانوردان برای شبیه‌سازی 45 روزه در مرکز فضایی جانسون استفاده کرد. فاز دوم این آزمایش در 15 مارس 2019 در ماموریت SIRIUS، با 4 فضانورد روسیه و 2 آمریکایی در 120 آزمایش شبیه‌سازی شده برای فرود به سطح ماه، انجام می‌شود.

منبع:خبرگزاری فارس

صفحات پر بازدید:

نمونه کارهای سئو و بهینه سازی وب سایت

واقعیت افزوده

 بهینه سازی وب سایت

فناوری ar

کارت ویزیت هوشمند

طراحی وب سایت

همایش ازدواج

 نمایشگر جیبی

نمونه کارهای طراحی وب سایت